?

Log in

No account? Create an account
Chrome broken - oldbloke's mutterings
January 12th, 2013
11:09 am
[User Picture]

[Link]

Previous Entry Share Next Entry
Chrome broken
Last night I did something, dunno what, some series of key presses or something, and broke Chrome.
I was at killersudokuonline at the time, and Chrome crashed.

Now, on most pages, it clearly goes and grabs the data, but doesn't display it - until you click some other bookmark, when you see the one you'd previously asked for for a split second before it goes off for the new link.
Sometimes a rightclick, or a repeat of the click on the link, will get it to display the page.
And just maybe it's not happening on /all/ pages.
...and possibly once you get into the front page of a site, the rest works...

And this problem survived an un- and re- install of Chrome!

Everything else seems fine.

Any ideas?

(3 comments | Leave a comment)

Comments
 
[User Picture]
From:oldbloke
Date:January 12th, 2013 11:15 am (UTC)
(Link)
Sometimes, if I've been to the Chrome Settings page to try adjusting options, clicking a bookmark gets me to the Chrome Settings page then re-clicking it gets what I actually wanted...
[User Picture]
From:oldbloke
Date:January 12th, 2013 12:41 pm (UTC)
(Link)
On Facebook the content is there, as the various alt-texts show as you move the mouse around - it's just all invisible!

[User Picture]
From:hooloovoo_42
Date:January 12th, 2013 04:47 pm (UTC)
(Link)
Best way for it to be! I block so much of FB to try and keep the relevant bits vaguely visible. When I log on from work, I wonder where all the junk has come from.
My Website Powered by LiveJournal.com